logo

Audi A5 Coupé 2.0 TFSI quattro Pro Line | motor gereviseerd bij 100.000 | modi

€ 9.499,-
Model type:
AudiA5Coupé 2.0 TFSI quattro Pro Line | motor gereviseerd bij 100.000 | modi
Bouwjaar:
2010
Brandstof:
Benzine
Cilinder inhoud:
1984 CC
Transmissie:
Handgeschakeld
Kilometerstand:
223325
Aantal deuren:
2

Aflevering en opmerkingen

CO₂-uitstoot: 172 g/km

Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Audi A5 Coupé heeft 223325 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2010. De aandrijving van deze Audi wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Audi A5 Coupé voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven het interieur van deze A5 Coupé een super strakke en sportieve uitstraling. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Verder is de Audi uitgerust met: 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Volumeknoppen, zenderschakelen, muten... U doet alles met de audiobediening op het stuur. Veilig en gemakkelijk. De parkeersensoren waarschuwen wanneer u te krap inparkeert of dat ene paaltje niet hebt gezien. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. De uitrusting van deze auto is met buitentemperatuurmeter, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Om deze Audi echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.




CO₂-uitstoot: 172 g/km

Getoonde prijs is een meeneemprijs incl. geldige APK.

Bij de aflevering kunt u kiezen voor 2 afleverpakketten betreffende onderhoud en garantie.

Pakket 1 395€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt.
Pakket 2 595€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt en 6 maanden Bovag Garantie

Garantie kan worden gegeven voor auto's boven de 4.500€ en max 150.000 km