logo

Camperonderhoud

placeholder_camper_onderhoud

Autobedrijf Kooyman, de specialist in camper onderhoud en reparaties

Veel Campers zijn op basis van een Fiat Professional of IVECO-onderstel. Hier licht ons specialisme en bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Door de ruime opzet van onze werkplaats, welke is ontworpen voor het onderhouden van o.a. grote bedrijfswagens, is er voor iedere camper genoeg ruimte.

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zonder zorgen te kunnen genieten van uw camper. Daarom nemen wij graag deze zorg over, zodat u veilig en vertrouwd op reis kunt gaan.

Als u lid bent van het NKC(Nederlandse Kampeerauto Club), dan ontvangt u bij ons 10% korting op de arbeidskosten in onze werkplaats.

 

KOM LANGS VOOR CAMPER ONDERHOUD EN ONTVANG EEN GRATIS MOPAR CAMPINGSTOEL!

mopar_camperstoelWaar denkt u als eerste aan bij uw campervakantie? Ongetwijfeld aan al die mooie momenten onderweg, met z’n tweeën of samen met uw familie. Momenten die het verdienen om gekoesterd te worden en waarvan u onbezorgd moet kunnen genieten. Vandaar dat we bij Fiat uw camper koesteren, met de beste service, speciaal opgeleide monteurs en uitsluitend originele onderdelen.

Wilt u ook probleemloos op weg naar prachtige nieuwe herinneringen? Maak dan snel een afspraak voor uw jaarlijkse camper onderhoud. Als dank voor uw vertrouwen, krijgt u van ons een handige, opvouwbare Mopar campingstoel cadeau!*

Graag tot ziens!

*zolang de voorraad strekt.