logo

BMW 1-serie 118i M sport Shadow High Executive

€ 21.595,-
Model type:
BMW1-serie118i M sport Shadow High Executive
Bouwjaar:
2019
Brandstof:
Benzine
Cilinder inhoud:
1499 CC
Transmissie:
Automaat
Kilometerstand:
83924
Aantal deuren:
5

Aflevering en opmerkingen

CO₂-uitstoot: 173 g/km

Stoer staal en superieure rijprestaties: dan weet je dat je met een Duits topmerk te maken heeft. Met zijn benzinemotor en automatische transmissie is dit een prima auto voor nog vele kilometers. Niets geeft meer gevoel van luxe en comfort dan een lederen interieur. Ook dat is hier meegeleverd Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. U blijft ook in de scherpe bochten goed ondersteund door de fraaie sportstoelen. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten horen tot de voorzieningen op deze auto.

Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Hoog, laag, midrange: het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek in deze auto. Deze Bmw 1-serie is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Extra opties op deze auto zijn: dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem met harde schijf, parkeersensoren achter, regensensor, sportstuurwiel en keyless entry.

Zoals u mag verwachten van deze Bmw 1-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.



Getoonde prijs is een meeneemprijs incl. geldige APK.

Bij de aflevering kunt u kiezen voor 2 afleverpakketten betreffende onderhoud en garantie.

Pakket 1 395€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt.
Pakket 2 595€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt en 6 maanden Bovag Garantie

Garantie kan worden gegeven voor auto's boven de 4.500€ en max 150.000 km