logo

Fiat Dobló Cargo 1.3 MJ L1H1 Actual | bluethoot

€ 7.900,- ex. BTW
Model type:
FiatDobló Cargo1.3 MJ L1H1 Actual | bluethoot
Bouwjaar:
2016
Brandstof:
Diesel
Cilinder inhoud:
1248 CC
Transmissie:
Handgeschakeld
Kilometerstand:
105644
Aantal deuren:
4

Aflevering en opmerkingen

De Fiat Doblò Cargo is niet gemaakt om mee te rijden. Nee, een automobiel zoals deze heb je om van te genieten. Van zijn stijlvolle vormgeving, zijn verzorgde interieur, zijn krachtige motor en zijn uitgebalanceerde onderstel. Ongelimiteerd genieten, kilometer na kilometer. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Openwaaiende portieren kunnen gevaar opleveren. Daarom is de schuifdeur voor passagiers extra handig en veilig.

U kunt tijdens de rit uw ogen steeds op de weg houden, want het audiosysteem kunt u bedienen vanaf het stuur. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Ook buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat Doblò Cargo samen. Fijne optie, die hill hold control. U mag ook automatische hellingproef zeggen. Want dat is het. Geen millimeter achteruit rollen bij het wegrijden. Autorijden wordt steeds makkelijker en veiliger. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Fiat in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?



Getoonde prijs is een meeneemprijs incl. geldige APK.

Bij de aflevering kunt u kiezen voor 2 afleverpakketten betreffende onderhoud en garantie.

Pakket 1 395€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt.
Pakket 2 595€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt en 6 maanden Bovag Garantie

Garantie kan worden gegeven voor auto's boven de 4.500€ en max 150.000 km