logo

Fiat Dobló Cargo 1.3 MJ L2H1 Maxi

€ 5.400,- ex. BTW
Model type:
FiatDobló Cargo1.3 MJ L2H1 Maxi
Bouwjaar:
2015
Brandstof:
Diesel
Cilinder inhoud:
1248 CC
Transmissie:
Handgeschakeld
Kilometerstand:
234641
Aantal deuren:
5

Aflevering en opmerkingen

Voel de passie waarmee de Italiaanse ontwerpers deze auto hebben gebouwd. Dit is een Fiat Doblò Cargo uit 2015, hij heeft 234641 kilometer gelopen. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde vijfversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De lekker grote deuropening van de schuifdeur aan passagierszijde zorgt voor een heerlijk ruime instap. Tot de voorzieningen van deze auto behoren elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Om de audiofuncties onderweg aan te passen, hoeft u alleen maar gebruik te maken van de audiobediening op het stuur. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Natuurlijk behoren buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze Fiat Doblò Cargo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Heuvelop, heuvelaf. En opeens moet u stilstaan. Geen probleem, de hill hold control houdt deze Fiat Doblò Cargo perfect op z'n plaats tot u weer verder rijdt.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.




Getoonde prijs is een meeneemprijs incl. geldige APK.

Bij de aflevering kunt u kiezen voor 2 afleverpakketten betreffende onderhoud en garantie.

Pakket 1 395€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt.
Pakket 2 595€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt en 6 maanden Bovag Garantie

Garantie kan worden gegeven voor auto's boven de 4.500€ en max 150.000 km