logo

Ford Focus 2.5-20V ST

€ 7.750,-
Model type:
FordFocus2.5-20V ST
Bouwjaar:
2008
Brandstof:
Benzine
Cilinder inhoud:
2521 CC
Transmissie:
Handgeschakeld
Kilometerstand:
210328
Aantal deuren:
5

Aflevering en opmerkingen

Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze Ford Focus de beste rijprestaties. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Tijdens de rit bedient u het Easy Sound System 6000 met de knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Achter het stuur van deze Ford bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Ook is de Ford uitgerust met: sportstuurwiel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!




Getoonde prijs is een meeneemprijs incl. geldige APK.

Bij de aflevering kunt u kiezen voor 2 afleverpakketten betreffende onderhoud en garantie.

Pakket 1 395€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt.
Pakket 2 595€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt en 6 maanden Bovag Garantie

Garantie kan worden gegeven voor auto's boven de 4.500€ en max 150.000 km