logo

Mercedes-Benz A-Klasse | 160 | Sport Edition | AMG- Pakket | Navigatie |

€ 17.400,-
Model type:
Mercedes-BenzA-Klasse| 160 | Sport Edition | AMG- Pakket | Navigatie |
Bouwjaar:
2018
Brandstof:
Benzine
Cilinder inhoud:
1595 CC
Transmissie:
Handgeschakeld
Kilometerstand:
129178
Aantal deuren:
5

Aflevering en opmerkingen

Goede prestaties, aantrekkelijke extra′s en perfect onderhouden: deze Mercedes-Benz A-klasse | stelt zich graag aan u voor! Met de AMG-styling laat dit model zich van zijn meest dynamische kant zien. De aandrijving van deze Mercedes-Benz wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Het geluidssysteem is gemakkelijk en veilig te bedienen vanaf het stuur. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige navigatiesysteem. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Nooit te snel, altijd constant: dat is het voordeel van de aanwezige cruise control. De Mercedes-Benz is standaard voorzien van: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Getoonde prijs is een meeneemprijs incl. geldige APK.

Bij de aflevering kunt u kiezen voor 2 afleverpakketten betreffende onderhoud en garantie.

Pakket 1 395€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt.
Pakket 2 595€ is inclusief benodigd onderhoud en reinigingsbeurt en 6 maanden Bovag Garantie

Garantie kan worden gegeven voor auto's boven de 4.500€ en max 150.000 km